O nama

Naše Obiteljsko gospodarstvo BARBARIĆ već oko 10 godina bavi se tradicijskom proizvodnjom Iločkog vinjaka i mnogobrojnih vrsta voćnih rakija i likera. Ovi visokokvalitetni proizvodi rezultat su sprege iskustva, izvrsnih agroekoloških uvjeta, velikog ulaganja i primjene novih tehnologija. Proizvodnja voćnih rakija i Iločkog vinjaka se obavljala pomoću starog kazana s kojim se nije uvijek mogla dobiti ista kvaliteta i kvantiteta. Kupnjom suvremenog stroja za destilaciju „Aromat“, karakterističan okus i miris voća od kojeg se rakija proizvodi ostaje očuvan, a visoka kvaliteta zagarantirana. Ponosni smo što cijela naša obitelj sudjeluje u svim poslovima na imanju vezanim za proizvodnju.

U svom bogatom asortimanu nudimo Vam mogućnost kušanja i kupnje: rakije viljamovke, medovače, traminke, šljivovice, travarice, jabukovače, lozovice, višnjevače, kajsijevače i Iločki vinjak i liker od višanja. Uz sve to na našem obiteljskom gospodarstvu možete kušati i naše vino i voće. U prilog kvaliteti naših proizvoda ide i činjenica da smo nastupali na brojnim sajmovima: Inventum u Slatini, Eko-etno u Zagrebu, Festival rakija u Tovarniku, Međunarodnom sajam u Novom Sadu, gdje smo osvojili zlatnu medalju za rakiju Viljamovku i rakiju Traminku.

Redovito nastupamo i na „Nacionalnoj izložbi voćnih rakija i likera“ u Vinkovcima u vrijeme „Vinkovačkih jeseni“gdje smo osvojili mnogobrojna priznanja i medalje. Iz svoje ponude, po kvaliteti, okusu i mirisu, ne može se izdvojiti najkvalitetnija rakija, jer svaka je specifična na svoj način. Kušatelji izabiru za sebe najfiniju, u zavisnosti od osobnog okusa sebi najbolju. Zadovoljni kupci, prepoznali su kvalitetu gotovo svih naših proizvoda i trud koji smo uložili u jedinstvenu ambalažu i prigodne poklon-darove. Utkana slikarska čarolija ulja na platnu, oslikane boce i suvenir dunavskog drvenog čamca „čiklje“ u kojem se ljuljuška boca naše rakije ili vinjaka, dočarat će Vam ljepotu podneblja i iločkog krajolika i prenijeti dobru energiju koju Vam darujemo kroz naše proizvode.

View the embedded image gallery online at:
http://rakije-barbaric.hr/opg-barbaric-ilok#sigProId28496650c1

Main Menu