Prodaja voćnih rakija

Rakija je vrsta žestokog pića nastala destilacijom različitog fermentiranog voća. Stvorena kao plod ljubavi čovjeka i prirode, prirodni je lijek, tajno narodno oružje protiv mnogih bolesti. Za bol u želucu, grlobolju ili zubobolju, prehladu i gripu, kažu stari ljudi, nema boljeg lijeka od rakije! Ljutito će ubiti svaku bakteriju i virus u Vama, očistiti ranu, olakšati bol u mišićima.

No, jednako kako liječi izvana i iznutra, u njoj se može umjereno i uživati i to prije jela kao aperitiv, uz sir i šunku, uz kulen i slaninu, prije ručka, ali i poslije, navečer prije spavanja: Pij malo, pij dobro! „S čašicom rakije ustani, s čašicom rakije lezi!“: znala je reći i stara baka gospođe Barbarić.

Rakija budi emocije, pomaže nam da zaboravimo, ali i da se veselimo. Pomaže u prevladavanju fizičkih i psihičkih napora, vraća boju u obraze i prati nas kroz život iz generacije u generaciju! Piti je treba pametno i mudro, vladati njome, kako ne bi ona vladala nama. I zato uživajte u ovom prirodnom napitku, zlatnim kapljama voća i uzmite od nje ono najbolje. Naše OPG BARBARIĆ Vam zasigurno može ponuditi kvalitetne rakije u koje smo uložili puno truda, ljubavi i znanja sa željom da pijući rakiju budete veseli i zdravi.

Main Menu